Nyheder – Planter 2020

Til sæson 2020 har vi flere nyheder i vores blomstersortiment. Klik på billederne og få lidt information om hver sort.

Vi har bla Argyranthemum Aramis Lemon & Pink på første billede fra venstre, en sort som egner sig udemærket til større plante krukker. Anvendelses området er stort og eftersom blomsterne viser så mange farve nyancer, giver det mulighed for en hel del sammenplantninger med andre typer. Væksten i planten er medium. Den har stabile stilke og en god forgrening.
Anbefalet potte størrelse er 10-14 cm

Nyt for 2020 er også sorten på billede to- Cuphea Ramosissima Pink Shimmer som er selvrensende og kræver ikke meget pasning . Tåler varme megt godt og er en superfin sort at anvende i sammenplantninger. Du kan starte med at dyrke denne plante både som frø og småplante.
Anbefalet potte størrelse er 11-13 cm, ca 8-9 ugers kulturtid

En anden ny spændende sortsgruppe er Fuchsita, en meget tidligblomstrende sortsgruppe med en kompakt vækst og god forgrening. Stabile stilke som giver en fin presentation af blomsterne oven på bladene.Fuchsita har en høj konsument værdi, er meget restistent og kan placeres både i skyggen og på en solrig plads. Som det ses på det sidste billede fra venstre er farvekombinationerne rigtigt fancy

Vi har også fire nye spændende farver i Chameltunia serien, se billederne af dem nedenfor.