En kålroe – fra frø til frø …

Hvidløg krydret lam bøf med hakkede grøntsager og en lækker cremet rodmos. Vi vil have middag i weekenden, og ingredienserne er i butikkener.

Men den vej, det er ofte længe. Betydeligt længere end afstanden til butikken. Både i tid og kilometer. Nogle frø rejser lange strækninger på tværs af vores planet, før de ender i vores marker. Der er sandsynligvis ikke mange, der tænker på den tur eller har kendskab till det.

I januar 2017 valgte vi de bedste kålrødder til at vokse nye frø til vores kålroe GLOBUS. Så var der opbevaring, senere plantning, lugning under væksten og endelig høstning, tørring, sortering og pakning. Dette frø er nu klart i 2018 klart og kan dyrkes senere i år for at give afgrøde de kommende år.

Det tager tid at få et frø. Når vi får det i jorden igen, vil det vokse til en fin majroe, som kan høstes og kogte til at blive en eksklusiv del af et velsmagende fad – hvidløg krydret lam med søde mosede roer!

Så lad os smage og blive imponeret over de omhyggeligt producerede grøntsagsfrø, vi har i vores sortiment. Kålen er kun en af ​​disse kronjuveler