Nyheder – Planter 2022

Til næste år har vi flere nye produkter i vores blomstersortiment.
Du finder disse nyheder i Volmary -kataloget ”Planter Forår 2022”. Klik her for at komme til kataloget.

Helt nyt for 2022 er afsnittet Sukkulenter. Her finder du flere forskellige væksttyper og forskellige arter. Et spændende sortiment at dyrke og attraktivesorter til forbrugerne. Ligesom Bregner som er et attraktivt sortiment. Sukkulenter og Bregner er rigtige trendplanter i sæson 2022.

Nyt til næste år er også ”Trios”. Trios kan bestå af samme planteart i dejlige farvekombinationer eller Trios kan bestå af forskellige plantearter som i harmoni udvikles samtidig. Et meget spændende koncept. Ny Trio kombination i 2022 er 3 forskellige krydderurter som tilsammen former`”GinTonic”, et spændende tilskud til alle tidligere triokombinationer som tilbydes, alle med forskellige temaer. Meget populær er Trios af  Calibrachoa Calita. Mange fine og attraktive farvekombinationer at vælge imellem.

En meget aktuel nyhed er blomsterblandinger, det må du ikke misse. En top nyhed er 6 forskellige blomsterblandinger som tilbydes i 84 hul bakker. Du finder dem under navnet ’Naturbiente’. Foruden blomsterblandinger i plug findes også et stort udvalg som frø. Tag dig tid til at botanisere rundt i den store mængde blandinger som tilbydes.